Transmeet.Tv live @ &TD

13.02.&TD (Studentski centar, Zagreb)
Sve popularnija internetska televizija Transmeet.tv Live! organizira događanje na kojemu će okupiti neke od predstavnika najnovijeg vala domaćeg urbanog i nezavisnog zvuka i vizualnog izričaja.

Na transmeet.TV live nastupaju:

Zagrebački BeLess Than a Minute / Beat Busters Label
Dubravko Lapaine / earth didgeridoo music
Dj Sero / Ruke i noge u zrak / Fešta Balkanika
Zvuk Sjene / live analog visuals

Chill Zona : Batis, Indra, Nitty Dubby

Less Than A Minute predstaviti će glazbu na kojoj su marljivo radili godinama, a što je rezultiralo albumom “To Be” kojeg se na službenoj stranici benda (lessthanaminute.net) može besplatno i preuzeti. Na pozornici će im se pridružiti gosti: Dubravko Lapaine (didgeridoo), Maja Savić (jazzart), Čipkice (ženski etno zbor), i još neki gosti koje ćemo ostaviti za iznenađenje.

Koncert LTM-a ekipa TransmeetTv-a zabilježiti će za online DVD izdanje, te ga također live streamati na svojim stranicama. Program počinje u 20 sati u velikoj dvorani Teatra &TD uz projekcije glazbenih filmova iz TransmeetTv laboratorija, a svirka kreće u 22h.

ulaznice su 40 kuna, s time da prvih sto posjetitelja na ulazu očekuje besplatan primjerak LTM albuma” To be”, DVD s nekim od najboljih uradaka u TTV produkciji te rakija dobrodošlice!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*