Tribina Hrvatski dom u centru

20.12.2017. 18:00 Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Karlovačka platforma udruga u nezavisnoj kulturi KAoperativa na maloj sceni Hrvatskog doma organizira tribinu “Hrvatski dom u centru” koja će se održati u srijedu, 20. Prosinca 2017. Godine s početkom u 18:00 sati.

Tribina se organizira povodom objavljivanja natječaja “Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi” kako bi se sagledale dosadašanje aktivnosti oko pokretanja društveno-kulturnog centra Hrvatski dom, mogućnosti koje se otvaraju raspisivanjem natječaja te razmotriti benefite za lokalnu zajednicu otvaranjem centra kroz primjere iz Hrvatske i Europe.

Smisao tribine je propitati i prethodne korake koji su objedinjeni u strateškim dokumentima u izdanju KAoperative, Operandum 1 – 3, čuti trenutno mišljenje Grada Karlovca, stavove stručne javnosti i korisnika, te kriterije prijave na idući natječaj.

Na tribini će kao panelisti sudjelovati predstavnici mreže Urbanistička početnica, arhitektica Miranda Veljačić i profesor Mirko Petrić, predstavnika tvrtke WYG Mario Protulipac te predstavnici KAoperative.

Tribina je otvorena za druge djelatnike u kulturi, medije i građane.
Tribina se provodi uz potporu Zaklade Kultura nova i kroz suradnju s mrežom Urbanistička početnica.

Facebook event


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*