Udar groma 2019

petak i subota 20. i 21.09.2019. mala scena Hrvatskog doma, Karlovac ///
Šesto izdanje festivala Udar groma koji KA-MATRIX organizira od 20. do 22. rujna na maloj sceni Hrvatskog doma i ove godine dovodi u Karlovas neke od najaktuelnijih imena s domaće punk i metal scene.

U koncertnom dijelu na prvoj večeri nastupaju karlovački OI punk povratnici iz 90-ih In Memoriam, zagrebački metalizirani punk bend CC, ovogodišnja slavonska crust senzacija Smrt razuma. Za sve ljubitelje američkog 80s hardcore i skate punka tu su pulski Fried Brain kao i iskusni zagrebački bend Nailed In. Za kraj prve večeri, također iz Zagreba, stiže one-man electro punk projekt Neon Lies koji je osimkod nas sve popuarniji po underground klubovima širom Europe .

Druga večer i dalje je rezervirana za metal bendove pa se tako s posebnim interesom očekuje nastup požeškog benda Defiant koji spadaju u sam vrh domaćeg death metala. Već dugo na karlovačkim pozornicama nismo vidjeli riječke speed metal bendove Krematorium i Speedclaw, a njima će se pridružiti i sugrađani Old Night koji su se upornošću prometnuli u pravo otkriće europskog doom metala. Lokalne snage zastupaju Gun Blade, a ovogodišnji Udar su za promociju novog albuma Srce odabrali Treaviit koji će nastupiti u top terminu.

Uz dvije koncertne večeri publiku očekuju promo štandovi s najnovijim materijalima gostujućih bendova i kolektiva.

Ulaz je 30 kuna za jedan dan ili 50 kuna za dvodnevnu ulaznicu.

Festival organizira udruga KA-MATRIX uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca, Karlovačke pivovare i Turističke zajednice grada Karlovca te uz pomoć bistroa VAMI, udruge Infinitum, Saveza udruga KAoperativa, Kinokluba Karlovac.

Više informacija o festivalu potražite na Facebooku ( https://www.facebook.com/events/2291497610964177 ), mail adresama info@ka-matrix.hr i udargromafestival@gmail.com te telefonu 095 444 6880.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*