Umjetnički kamp u Lovincu

Udruga UKE iz ličkog Lovinca poziva zainteresirane umjetnike da im se pridruže na umjetničkom kampu koji će se održati od 28.8. do 7.9. 2018. godine u Lovincu (https://goo.gl/maps/) na permakulturnoj farmi Centra za kreativna rješenja.

Poziv je usmjeren na umjetnike/ice između 18 i 30 godina koji su zainteresirani ili se bave temama odnosa prirode, okoliša, ekologije i umjetnosti. Kamp će ugostiti 16 umjetnika od kojih je 8 iz Njemačke, a 8 iz Hrvatske.

Tijekom kampa raditi će se radionice, diskusije i prezentacije te grupni i samostalni rad koji će umjetnicima omogućiti dublji uvid u tematiku samo održivosti, off-grid života i permakulture u vezi s umjetničkim izražajem. Krajem kampa organizira se zajednička izložba radova koji mogu varirati u svojem izričaju, no prednost se daje radovima koji dokumentiraju umjetničko istraživanje o danim temama. Tijekom kampa također je organizirano putovanje u Starigrad i Paklenicu.

Smještaj je u šatorima, u robinzonskom tipu kampa, na permakulturom imanju. Struja je iz obnovljivih izvora, hranu sudionici/ce pripremaju sami u vanjskoj kuhinji, ili na otvorenoj vatri. Putovanje do kampa i povrat, materijali za izložbu, putovanje u Starigrad i Paklenicu kao i prehrana su za sudionike besplatni. Sudionice trebaju uzeti vreće za spavanje i materijale/alate/medije s kojima rade.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem ispunjavanja prijavnice koja se nalazi na sljedećem linku


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*