VuBass Open Air

16.06. “Park-šuma Adica”, Vukovar
Glazbeni program vukovarskog VuBass Open Aira bazira se na roots, reggae, dub i srodne glazbene žanrove.

NAStupaju Kodin (Subculture, Ammunition, Close2Death, LED, Ka), Tekitoka (LED, Ka), Sapleo (Trip to Zion, Zg), Agregat (Trip to Zion, Zg), Leeks (Dirty Beatz, Zg) i Kula (VuBass, Vu).

Park-šuma Adica gradsko je izletište i rekreacijsko područje s uređenim trim stazama kroz stoljetnu mješovitu šumu omeđenu močvarnim područjima rijeke Vuke. Ime dolazi od riječi ada (riječni otok), jer je područje u cijelosti omeđeno starim i novim tokom rijeke Vuke. Središnji je dio uređen kao izletište s igralištima, a izgrađena je i nova eko-etno kuća. Iz centra Vukovara u Park-šumu Adica redovito vozi turistički vlakić.

Vu Bass Open Air podržavaju grad Vukovar i Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara, a manifestaciju organizira Vukovarska Udruga Kulturnog Aktivizma (VUKA), nevladina neprofitna organizacija koja se bavi promicanjem alternativne kulture u gradu Vukovaru.

Udruga uz ovo događanje udruga VUKA na istoj lokaciji Park-šume Adica za 6. i 7. srpnja 2012. najavljuje i VUF fest (Vukovarski Underground Festival) na kojem nastupa desetak hardcore punk i metal bendova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*