Wilco na Velesajmu

11.03. Paviljon 9 Zagrebackog velesajma
Radi velikog interesa za koncert grupe Wilco koncert će se iz kluba Aquarius premjestiti u PAVILJON 9 Zagrebačkog velesajma.

Koncert će se održati u organizaciji INmusic festivala a Paviljon 9 izabran je, osim što prima više posjetitelja i zbog jedinstvene arhitektura koja ga čini jednim od najljepših koncertnih prostora regije.

Osim što je prostor idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posjetitelja također je maksimalno prilagođen budući da se, osim parkirnih mjesta na Zagrebačkom velesajmu, javni prijevoz nalazi se točno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posjetitelje koncerta.

Grupa Wilco nedavno je nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a njihov koncert u Paviljonu 9 najavni je koncert za nadolezeći INmusic festival koji će se održati 29. i 30. lipnja na Jarunu. Kupljene ulaznice za Aquarius vrijede i za novo mjesto održavanja koncerta!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 200 kuna u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) te online na www.ticketpro.hr.
Cijena ulaznice na dan koncerta na ulazu dvorane iznosit će 220 kuna, ukoliko ih ostane u prodaji.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*