Završen lineup Net stagea

mars festival kavinsky skunk anansie28.05. Jedinstvo, Zagreb
Muzika na Marsu naziv je pozornice kluba Močvara na kojoj će nastupiti Atlas Sound, Vuneny, The Orange Strips, The Hendikeps i GD2D.

Atlas Sound je solo projekt Bradforda Coxa iz obožavanih indie heroja Deerhunter, a njegov prošlogodišnji album “Logos” našao se na godišnjim listama najboljih izdanja gotovo svih relevantnih inozemnih kritičara. Hrvatsku premijeru Atlas Sound imaju na ovogodišnjem Marsu, kao nositelji programa u Klubu Močvara, što predstavlja pravu poslasticu za sve fanove modernih ambijentalnih indie glazbenih strujanja.

VUNENY , eksperimentalno-akustičan dvojac iz Mostara, česti su gosti europskih pozornica. Svoj izričaj opiciju kao stalan „work in progress“ kojeg će tijekom travnja imati prilike čuti publika na ukupno 13 koncerata po cijeloj Francuskoj.

THE ORANGE STRIPS su šesteročlani indie rock bend iz Labina svoju su karijeru jednako uspješno gradili u Hrvatskoj i u inozemstvu gdje su nastupali mnoho puta. Najzapaženiji je bio njihov album „Follow LP“ objavljen 2008. godine s kojeg su skinuti zapaženi singlovi „Song Without A Hero“ i „The Fire“. Upravo za „Song Without A Hero“ spot je režirao Tobias Strech, poznat po režiji spota „Weird Fishes“ grupe Radiohead.

Pop bend THE HENDIKEPS predstavlja istoimeni EP, a Mars Festival će biti jedan od njihovih prvih nastupa uživo.

Prvaci stoner rocka u Hrvata, GD2D (Good Day To Die), na Marsu će predstaviti svoj novi album „Total Drive“ koji će se naći u prodaji za koji dan. Ovaj nastup biti će prva svirka u Hrvatskoj ove godine i prva nakon 11 europskih koncerata u Beligiji, Nizozemskoj, Španjolskoj i Portugalu.

SYMBOLONE – Pjesme i remixeve SymbolOnea puštali su Kavinsky, Justice, Soulwax, Digitalism, Chromeo i mnogi drugi. Justice je stavio njihovu stvar u mix za londonski Fabric, a Soulwax na kompilaciju za Traxmag. Nastupali su na Exitu, po Francuskoj, Nizozemskoj, Portugalu i Italiji.
Potvrdom SymbolOnea zatvoren je popis izvođača Net Stagea koji se nalazi u tvornici Jedinstvo, a čine ga Kavinsky, Iva Starkova, Rea, Itch, Boodale i SymbolOne. Program na Net stageu će trajati do 6 ujutro.

Ulaznice po cijeni od 230 kn možete kupiti na službenim prodajnim mjestima:

Dallas Shop Zagreb – Masarykova 6
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a
Dallas Music Shop Split – Narodni trg 14
Močvara – Trnjanski nasip bb
Dancing Bear Zagreb – Gundulićeva 7
Rockmark – Berislavićeva 13
Dirty Old Shop – Tratinska 22

i svim prodajnim mjestima Eventima.

Na dan festivala cijena ulaznice iznost će 270 kn.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*