patients comments on xanax buy xanax interaction between xanax and imitrex

tramadol lГҐgt blodtryck tramadol 50 mg tramadol dogs loss of appetite

xanax functional groups buy xanax xanax chronic fatigue

ambien no longer works ambien 10 mg how long does it take to recover from ambien addiction

how similar are xanax and valium buy valium valium in childbirth

can you take hydrochlorothiazide and phentermine buy phentermine can you take phentermine with pain pills

ambien and suboxone high buy ambien ambien for chronic insomnia

gg 2 xanax buy xanax xanax drug effects

phentermine for asthma buy phentermine can phentermine cause severe constipation

soma wien 1100 buy soma academia soma fitness

Tarja Turunen u Boogaloou

 tarja Zagreb23.01.BOOGALOO, Zagreb
Poznatim imenima metal scene koji su posljednjih godina gostovali u zagrebačkom Boogaloou po drugi puta pridružuje se i metal diva Tarja Turunen.

U sklopu završnog dijela turneje na kojoj promovira aktualni album ‘What Lies Beneath‘ 23. siječnja po drugi puta u karijeri dolazi u Zagreb.

Tarja Turunen

Tarja Turunen, finska pjevačica i skladateljica svoj je put ka vrhu svjetske metal scene započela 1996. godine u grupi Nightwish s kojom je do razlaza 2005. godine objavila pet studijskih te tri live albuma.

Svoju post-Nightwish eru, započela je 2007. godine prvim samostalnim albumom ‘My Winter Storm‘ koji je samo u Njemačkoj prodan u više od 120 000 primjeraka što mu je u toj zemlji donijelo i priznanje za zlatnu tiražu.

Drugi album ‘What Lies Beneath‘ Tarja Turunen objavila je 2010. godine i još jednom kako metalu orijentiranom glazbenom svijetu, tako i onom koji ju poznaju kao jednu od najboljih i najškolovanijih ženskih soprana u svijetu klasične glazbe, pokazala kako svojim jedinstvenim i emotivnim spojem naoko nespojivih glazbenih smjerova suvereno vlada svjetskom glazbenom scenog alternativnog predznaka.

Osim po izuzetnom glasu, emotivnim izvedbama svojih pjesama koje uglavnom piše sama, Tarja je poznata i kao modna ikona zahvaljujući svom osebujnom scenskom stilu odjevanja koji njezinu pojavu na pozornici čini potpunom.

Svaki koncert Tarje Turunen posebni je glazbeno-osjećajni doživljaj pa je koncert u klubu Boogaloo 23. siječnja 2012. godine prilika za uživanje u Tarjinim hitovima ‘I Walk Alone’, ‘My Little Pheonix’, ‘Die Alive’, ‘What Lies Beneath’, ‘Until My Last Breath’, ‘I Feel Immortal’ ili ‘Underneath’, a ne sumnjamo da će se na repertoaru naći i pokoja pjesma iz Tarjine ere sa grupom Nightwish. Za ovu turneju je Tarja odabrala provjerene glazbenike, a većina njih svirala je i na nastupu 2009. godine u Tvornici: Mike Terrana (Masterplan, ex-Rage, ex-Yngwie Malmsteen, bubnjevi), Christian Kretschmar (Schiller, klavijature), Kevin Chown (ex-Tony Mac Alpine, ex-Tiles, bas), Alex Scholpp (ex-Farmer Boys, gitare) i Max Lilja (ex-Apocalyptica, čelo).

Tarja će na svakom koncertu ove turneje ugostiti po jednog vokalnog solistu (pjevača)iz države u kojoj nastupa. Tako će u Zagrebu imat čast sa Tarjom odpjevati jednu pjesmu Ervin Baučić.
Kao predgrupe će nastupiti talijanske metal skupine Scala Mercalli i Sylpheed koje prate Tarju na turneji.

Cijena ulaznica je 180 kn u pretprodaji i 200 kn na ulazu.

Prodajna mjesta: Boogaloo Club – Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Punkt – Ilica 14, Octopuss – Gundulićeva 37, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3, Eventim sistem, www.eventim.hr. Rezervacije: rezervacije@twilight-mag.net (subject: Tarja, ime + prezime – max 2 ulaznice na 1 ime)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*