Završio festival Mladi za jesen u gradu

mladi nezaposleniKarlovac – Festival kreativnosti mladih – Mladi za jesen u gradu tijekom vidkenda okupio je mlade (i one koji se tako osjećaju) svih uzrasta na više lokacija duž karlovačke Promenade.

Od petka prijepodne za učenike srednjih škola organizirane su radionice dramske improvizacije, žongliranja, pisanja glagoljice, dok su osnovnoškolci polazili radionice narodnoga plesa, kemije, likovne umjetnosti i grafita. Večernji program upotpunili su karlovački izviđači koji su u Šancu kampirali uz logorsku vatru. Uz to održane su kazališne predstave mladih, čitanje pod zvijezdama, noćne izložbe fotografija s Foto dana mladih, izložbe slika mladih umjetnika, akustični nastupi.

Subotnji program nastavio se na Sajam udruga koji se također održavao tijekom vikenda. Preko dana postavljeno je nekoliko izložbi, održana projekcija filma i prezentacija karte za mlade turiste grada Karlovca.
Festival je završio večernjim koncertom lokalnih bendova Wanderlust i Lizards Exist uz gosta iz Križevaca – Luku Belanija. Program nalik viđenog na festivalu nastaviti će se i tijekom jeseni na večerima pod nazivom KAbina koje redovito ugošćuju domaće mlade kantautore, bendove, pisce poezije i proze, te druge zanimljive umjetnike.
Festival Mladi za jesen u gradu organizirali su članovi udruge Carpe diem.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*