ZAVRŠNE PRIPREME ZA T-MOBILE INMUSIC FESTIVAL!

U tijeku su završne pripreme za festival koji će se održati 24. i 25. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

Najavljena brojka od više od 40 inozemnih i domaćih izvođača, pet live pozornica i velika glazbena imena koja će nastupiti nagovijestila su iznimno zahtjevnu produkciju. Na Jarun stiže oko 100 tona opreme, a za to da festival bude i vizualan megaspektakl pobrinut će se ekrani impresivnih dimenzija. Tako će se u projekcijama Kraftwerka uživati na ekranu širokom čak 16 metara.
Površina svih pozornica iznosi više od 700m2, a glavni stage visok je 15 metara. Postavljena su tri LED ekrana koja će uživo prenositi nastupe izvođača te inteligentni svjetlosni uređaji moderne generacije, kojima je, uz stageve, osigurana i rasvjeta Otoka. Kako bi se olakšao dolazak izvođača postavlja se i pontonski most koji spaja Otok hrvatske mladeži s kopnom. mjesta.

Uz bogati glazbeni program, ovogodišnji T-Mobile INmusic festival donosi i brojne dodatne zabavne i ugostiteljske sadržaje. Uz T-Mobile stage, Nokia stage, Tuborg Green stage na kojima se program odvija od 17 sati do ponoći te Radio 101 stage i Noćni stage na kojima se program odvija od 20 sati do 4 sata ujutro, T-Mobile INmusic predstavit će i razne sadržaje u šatorima, te po prvi puta koncept Silent partyja. Uz 70 prodajnih mjesta za piće, prostorom festivala bit će raspoređena široka ugostiteljska ponuda na čak 10 lokacija, a posjetitelje očekuje i festivalski šator s raznolikim asortimanom.

Brojne dodatne pogodnosti – bogata gastronomska ponuda, besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, prijevoz festivalskim autobusom do ulaza na festival te popust od 40% na povratne karte HŽ-a na raspolaganju su svim posjetiteljima.

Za festival je akreditirano oko 300 medija, a koncertne nastupe snimat će osam TV kamera.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*