tramadol drug schedule canada buy tramadol online tramadol diclofenac and paracetamol

soma megcsalásról soma online which is stronger cyclobenzaprine or soma

purchase cheap phentermine online phentermine diet pills phentramin-d vs phentermine

a little alcohol with xanax buy xanax no prescription how much xanax will make you pass out

pereda sakit ambien zolpidem no prescription does ambien lose its strength

tramadol actavis verkningstid order tramadol overnight tramadol in lactation

tramadol medline tramadol 50 mg is tramadol bad for dogs

fete de soma riba 2013 soma 350 mg equação com soma e multiplicação

como se faz soma e subtração de frações buy soma soma yusuf emlak

is valium a benzo buy valium online without prescription autofahren valium

Stiže Zdenko Franjić s Babiloncima

karlovac, punk, slušaj, najglasnije, zdena, zdenko, franjić22./23.06. Otok hrvatske mladeži, Zagreb
T-Mobile INmusic festival ugostit će i Babilonce, bend/projekt osnivača nezavisne kuće “Slušaj najglasnije!”, legendarnog Zdenka Franjića.

Slušaj najglasnije je tijekom više od 20 godina djelovanja izdao više od 300 albuma iz cijelog svijeta, a manje je poznato da je upravo ta etiketa po prvi puta objavila albume Majki, Overflowa, Bambi Molestersa, Satana Panonskog, Goribora, Damira Avdića i mnogih drugih bendova koji su u međuvremenu ostvarili status priznatih glazbenika i oživjeli domaću scenu.

Zdenko je i pokretač je nezavisne naklade knjiga “Bratstvo Duša” u kojoj se nalaze knjige pjesama Satana Panonskog, Aleksandra Stojkovića, kao i roman Pitija iz Goribora, Damira Avdića, Loua Profe te idejni začetnik kompilacije “Bombardiranje New Yorka”, koja je od svog prvog izdanja s kraja osamdesetih, pa sve do danas doživjela čak 14 izdanja te pružila značajan proboj brojnim domaćim bendovima na svjetsku scenu.
U njegovom bendu Babilonci povremeni postav čine i vokal Goribora Aleksandar Stojković St, Hrvoje Stančina – Hrc, koji vodi glavnu produkcijsku riječ u bendu te Robert Bušić – Buš, inače frontman prve postave Kojota. Glazba koju sviraju može se opisati kao zanimljiva mješavina kraut-rocka, elektronike, duba, psihodelije, trip-hopa i reggaea, a na T-Mobile INmusic festivalu nastupit će prvi put.

Diskografija:

Blatnjavi puti 2005.
Drobilica duša 2006.
Babini lonci II 2007.
The baby lonelians 2007.
Zakaj su ubili satana? 2007
Odma snimaj! 2008.
Slučaj muzikalne krave 2009.
Generalna proba 2009.
Mala fuk muzika 2009.
Nevolja u raju 2011.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*