Placemaking na Maloj Sceni

Placemaking FBčetvrtak 19. ožujak 2015. 10.00 sati, Mala scena Hrvatskog doma
KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u okviru projekta Making Space for Active Community organizira radionicu Oblikovanje prostora: Uredimo Hrvatski dom kao društveno – kulturni centar.

Radi se o radionici oblikovanja prostora, metodom tzv. placemakinga, kojom se želi uključiti članove lokalne zajednice na aktivno sudjelovanje u osmišljavanju i razvoju društveno kulturnog centra u zgradi Hrvatskog doma u Karlovcu
Radionica će obuhvaćati scenarije oblikovanja prostora s ciljem stvaranja društvenog života u Hrvatskom domu odnosno otvaranje prostora za različite društvene i kulturne namjene.

Sudjelovanje je otvoreno i pozvani su svi zainteresirani građani / korisnici budućeg društveno-kulturnog centra bez obzira na dosadašnji angažman, sudjelovanje ili praćenje aktivnosti na Maloj Sceni Hrvatskog doma. Poziv se osobito odnosi na građane koji žive u užem susjedstvu i blizini Hrvatskog doma kao i sve trenutne korisnike prostora male scene.
Kao rezultat radionice očekuju se konkretni prijedlozi oko definiranja oblika, načina korištenja i programa budućeg centra.
Voditeljica radionice je Mirela Travar iz Mreža mladih Hrvatske.

Obavijest o aktivnostima te pozivi za sudjelovanje na edukacijama i uključivanje u projektne aktivnosti objavljuju se na internetskim stranicama udruge KA-MATRIX (ka-matrix.hr), društvenim mrežama te internetskoj stranici kaoperativa.org.

###

Radionica se odvija u okviru projekta Making Space for Active Community u suradnji s mrežom KAoperativa.
Radionicu sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH kroz projekt Making Space for Active Community.

Izražena mišljenja su mišljenja autora i ne izražavaju nužno mišljenje Europske Unije i drugih donatora. Sadržaj je isključiva odgovornost Saveza udruga Operacija: Grad, Saveza udruga Rojc i KA-MATRIX-a

Nositelj projekta Making Space for Active Community: Savez udruga Operacija grad (Zagreb)
Partneri na projektu: Savez udruga Rojc (Pula), KA-MATRIX (Karlovac), Grad Pula, Grad Zagreb.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*