Zagrebački Radio Student slavi 18 godina!

Radio Student vraća se i ove akademske godine i kreće sa sezonom 2014./2015. slaveći 18 godina postojanja. Angažirana punoljetnost zagrebačkog radija proslavit će se nizom aktivnosti, serijom koncerata, ali i pokretanjem osvježene web stranice. Radio Student pratite na 100,5 MHz ili na radiostudent.hr.

Od početka, 31. listopada davne 1996. godine, Radio Student je uvijek angažirano služio općem dobru, promicao vrijednosti civilnog društva, informirao, educirao i posvetio eter promociji dobre glazbe, a u 18 godina je postao cijenjena radijska postaja, pa tako Radio Student s 5,8% slušanosti spada među 10 najslušanijih postaja u Zagrebu. Sve to ne bi bilo moguće bez preko 100 volontera koji surađuju na 44 emisije kreirajući program nekomercijalnog radija koji nije za svakoga.

Medij koji razmišlja izvan okvira svakako je osvježenje za uši, ali svježi pogled možete baciti i na novu web stranicu www.radiostudent.hr koji promiče radijske vrijednosti u pisanom tragu i svom zasebnom medijskom životu.

Novo ruho radijske stranice nudi gledanje programa Radio Studenta i to putem dvije HD kamere koje emitiraju program iz studija i režije, preslušavanje propuštenih emisija putem podcasta, a možete i pratiti što trenutno svira u eteru, čitati komentare urednika emisija, pratiti vijesti vezane za sam program Radio Studenta te će biti omogućena i opcija preuzimanja playlisti emitirane glazbe na 100,5 MHz-a, jer ste vi to najčešće tražili.

Sve se to događa u sklopu slavlja punoljetnosti radija koji je pripremio maratonsku proslavu po cijelom Zagrebu kroz naredne mjesece. Serija koncerata kojim se slavi rođendan Radio Studenta dokaz je koliko podrške uživa ovaj radio koji nije za svakoga, ali je poznat svima, a obljetnici su se priključili mnogi zagrebački organizatori koji su u Radio Studentu prepoznali vrijednog medijskog partnera:

30.10. Diskodelija + Orvel / Klub
31.10. Radost + Ćudnoređe / Klub
07.11. Merchandise / Močvara
08.11. Stank (RS) – DJ EXPO / Masters
24.11. Laetitia Sadier / Močvara
25.11. Sage Francis / Močvara
13.11. Ti + Dojo + Nadja / Klub
18.11. GBH + Bastards On The Parade + Eskodus + Abergaz / Vintage Industrial Bar
19.11. Madball + .upset + Last Hope / Vintage Industrial Bar
20.11. Narednik Lobanja i Vod Smrti + Mburns + Overpower / Vintage Industrial Bar
21.11. Đubrivo + Mrtvi Petak /Vintage Industrial Bar
22.11. Radio Clash + What’s On Tv, Mama? /Vintage Industrial Bar
27.11. Nikki Louder + Rusti / Klub
05.12. Sonic Bullets Festival: The Bambi Molesters / C.Eckman + My Buddy Moose + B And The Bops + The Flaming Sideburns / Tvornica Kulture
06.12. Pips, Chips & Videoclips / Dom Sportova
13.12. Središnja rođendanska proslava Radio Studenta
19.12. Seven That Spells / Tvornica Kulture

http://www.radiostudent.hr/
https://www.facebook.com/RadioStudentZG


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*