Bring Me The Horizon i Architects u Močvari!

močvara architects14.06. Močvara Zagreb
Upravo smo primili potvrdu o nastupu Bring Me The Horizon i Architects u Močvari.

Pratite nas jer uskoro donosimo više informacija o ovom “must see” gostovanju, a do tada provjerite kako to izgleda i zvuči:

BRING ME THE HORIZON
Osnovani u Sheffieldu, Velika Britanija, 2004. godine, Bring me the Horizon, osvojivši Kerrang nagradu za najbolji britanski novitet postali su jedni od najuzbudljivijih novi sastava na britanskoj sceni. Glazbeno ih je teško “utrpati” u neki od žanrova jer vješto mješaju metal, hardcore, a nisu im niti strani izleti u elektronsku glazbu. U remiksu albuma Suicide Season pri produkciji sudjelovali su članovi Slipknota, Utah Saints i Lostprophets.

Iza sebe imaju jedan EP, dva studijska albuma i jednim remix album, a prošle godine izdali su i treći album There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret.

ARCHITECTS
Mnogo toga povezuje „Arhitekte“ s britanskim bendom Bring me the Horizon. Architects sviraju metalcore.
Iako vrlo mladi odradili su europsku i kanadsku turneju kojima su privukli pozornost metal-javnosti. Nastupali su na raznim indie festivalima poput Sonisphere, Never Say Die!, Parkway Drive’s, Australia-wide Soundwave Festival i mnogim drugim.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120 kn se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim www.eventim.hr i na blagajni kluba.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*