ativan lose weight buy ativan online ativan vs xanax for elderly

forum buy cheap tramadol order tramadol online can i take tramadol for wisdom tooth pain

tramadol crazy tramadol 50mg combining ibuprofen and tramadol

does coffee reverse the effects of xanax buy xanax online without prescription xanax withdrawal no appetite

how was valium made valium no prescription needed buy valium using paypal

how much phentermine can you take a day phentermine 37.5mg can phentermine cause numbness in feet

soma belediyesi ikiz kuleler cheap soma soma 2.el eşya

how much does generic xanax cost at walmart xanax 1mg one drink xanax

phentermine 130 pounds phentermine hydrochloride augmentin and phentermine interactions

medication for anxiety valium buy valium online no prescription can naproxen and valium be taken together

Dimensions festival #5

Dim-Fest-logo25.-28.08.2016 fort Punta Christo, Štinjan ///
Ovogodišnji, peti po redu, Dimensions festival na tvrđavu Punta Christo dovodi najbolje od svjetske elektroničke glazbe što uključuje techno, house, disco, bass, jazz, funk i soul.Festival otvaraju bristolske legende trip-hopa Massive Attack u pulskoj Areni, 24. kolovoza.

Jedna od glavnih zvijezda događanja na Punta Christo je domaći pionir techna Petar Dundov, jedan od najuspješnijih hrvatskih autora elektroničke glazbe, čija karijera traje već 20 godina. Dundov je nedavno izdao peti studijski album “At The Turn of Equilibrium”, a nastupit će u nedjelju na Moatu, po mnogima najimpresivnijoj pozornici festivala.

U nedjelju na Garden pozornici nastupa hrvatski producent i DJ Ilija Rudman, vodeći autor svjetske underground disco scene zadnjih 15 godina.
Novost festivala je i povratak svirke uživo na samu tvrđavu, i to na Arija pozornicu na kojoj će se u nedjelju, 28. kolovoza, predstaviti dva hrvatska benda: ABOP i Chui.

ABOP čine iskusni glazbenici poznati po svom originalnom izričaju, vizualnom doživljaju, te izazovnim živim nastupima. Na proljećei su izdali svoj prvi službeni uradak u EP formi preko PDV etikete u vinilnom obliku i oduševili velikim koncertom u Tvornici.
Na Dimensions stižu i vlasnici titule za najbolji hrvatski album 2015. – bend Chui koji svojim izdanjima skupljaju riječi hvale od kritike i publike. Chui su mladi hrvatski trio koji njeguje ponešto drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe s jazzom, elektronikom i rock’n’roll već s prvim albumom osigurao je Chuievcima kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Pozornica na plaži jedna je od najvažniji festivalskih lokacija. Tu se održavaju nastupi bendova i DJ-a iz svijeta soula, disca i world glazbe. Upravo uz jaka imena poput Dele Sosimija i Antala u nedjelju, 27. kolovoza na plaži nastupa mladi domaći talent Ante Matas a.k.a. Cuisine Dub iz Splita.

Jedina dama na listi izvođača iz Hrvatske i ove je godine Sunčica Barišić aka Miss Sunshine, putuje svijetom predstavljajući svoj specifični, individualan, topli i energičan techno zvuk. DJ karijeru započinje radijskom emisijom prije 19 godina, a danas broji niz klupskih i festivalskih nastupa te brojna izdanja diljem cijelog svijeta. Pod svojim novim aliasom Insolate pokrenula je i svoju izdavačku kuću Out of Place.

Domaću scenu elektroničke glazbe koja zadnjih godina doživljava uzlet predstavit će zagrebački kolektiv ekstrakt i njegovi članovi Mimi, Labud, Novell i Ganik, zatim cfsn DJs (Funk Guru, phillipe i Viatori), Mislav & Pytzek kao predstavnici domaćih etiketa svjetske reputacije Burek i Barba, Borut Cvajner iz Pule koji će predstaviti Vakum Records, još jedan pulski predstavnik – Bebetto te Arsen Pavešić kao predstavnik kluba Sirup.
Iz Srbije na Dimensions festival stiže mračni techno duo Ontal, beogradski kolektiv Beyond House i njegovi članovi Vitanov, Ognjem, Ali Gunney i Damir Zekiri. Slovensku scenu predstavit će Marta i Roli, a iz Bosne i Hercegovine stižu Amar Kay i IOSH.

Ulaznice za festival i koncert otvorenja po nižoj cijeni su rasprodane, ali novi kontingent ulaznica za festival po cijeni od 850 kuna i ulaznica za koncert otvorenja po cijeni od 350 kuna mogu se naći u Entrio sistemu te na pretprodajnim mjestima širom zemlje.
Služeni Facebook event


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*