Otvoren poziv za prijavu prijedloga suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti

Savez udruga KAoperativa kao partner u projektu DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, koji provodi Savez udruga Klubtura, poziva građane i organizacije nezavisne kulture (udruge, umjetničke organizacije i neformalne grupe/inicijative) na prijavu prijedloga suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti koje će se provoditi u nekom od uključenih gradova (Karlovac, Zagreb, Split, Pula, Rijeka, Čakovec i Dubrovnik), odnosno društveno-kulturnih centara.

Kroz program DKC-HR: mreža društveno-kulturnih centara podupiru se sadržaji iz područja suvremene umjetnosti (vizualna, filmska, izvedbena, književnost, glazbena itd.) i novih umjetničkih praksi, urbana kultura i kultura mladih, programi vezani za korištenje novih medija i tehnologije, interdisciplinarni kulturni projekti, programi suvremene umjetničke, društvene i kulturne teorije i istraživanja, arhitektura i urbanizam, razvoj kulturne politike i se edukacije vezana za gore navedena područja. Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva konačnu odluku o tome koji će se projekti financirati donijet će Skupština SU Klubtura sa svim prijaviteljima na sjednici u lipnju 2019. godine.

Više o projektu te obrazac za ispunjavanje nalazi se OVDJE
Za više informacija zainteresirani se mogu javiti i na kontakt broj: 095/322-1214

Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*