Okrugli stol: Vizualiziraj ovo – od publike do izvođača!

29.05. Mala scena HD, Karlovac\\\
KA-MATRIX u okviru projekta Vizualiziraj ovo! Od publike do izvođača organizira Okrugli stol na temu vizualne umjetnosti. Okrugli stol će se održati na Maloj sceni Hrvatskog doma u srijedu 29. svibnja 2019.godine u 09:30 h.

Tema razgovora je efekt vizualne umjetnosti na djecu i mlade i njihovo kreativno stvaranje. Na okruglom stolu će sudjelovati mladi u dobi od 10-14 godina, učenici Osnovne škole Dragojle Jarnević, te će ih se kroz razgovor poticati na raspravu o tome kako oni doživljavaju vizualnu umjetnost, što vizualna umjetnost sve obuhvaća te o dostupnosti kulturnih sadržaja mladima kao i o street art-u kao obliku vizualne umjetnosti. Voditelj Okruglog stola će biti Denis Mikšić iz Saveza udruga Kaoperativa.

Okrugli stol je prva aktivnost projekta Vizualiziraj ovo! Od publike do izvođača koji za cilj ima stvaranje kreativnog ozračja u lokalnoj zajednici kroz promicanje likovne scene i umjetnosti kao i poticanje proaktivnosti mladih u realiziranju različitih umjetničkih i kulturnih programa.

Projekt se provodi uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*