DirtyBeatz w. JADE

21.01.Tvornica kulture, ZAgreb
DirtyBeatz Crew 2012. godinu započinje s gostovanjem mađarskog producenta i DJ-a koji je postao sinonimom za neurofunk zvuk, Gabora Simona aka Jade.

Ovaj 32-godišnjak posljednjih 11 godina, najviše pod utjecajem umjetnika popust Konflicta, The Prodigy i The Crystal Methoda izbacuje mnoštvo hitova, a njegov prvijenac izašao je na poznatom nizozemskom drum’n’bass labelu Black Sun Empire. Danas je njegovo ime toliko snažno da je mnoštvo njegovih singlova remiksirano od strane producenata kao što su Phace, Audio, Icicle.
Do danas je izdao preko 30 singlova kod 8 renomiranih izdavačkih kuća, nastupao je u više od 100 gradova u 25 zemalja svijeta i osnovao svoj vlastiti label EatBrain. Ako još niste sigurni tko je Jade, možda vas posjeti njegov poznati bootleg Dick Dale-a „Misirlou“ iliti „The Pulp Fiction theme“, ili njegov debitantski album „Venom“ izdan od strane izdavačke kuće Citrus . Jedan je od ponajboljih dj-a današnjice poznat po izuzetnoj komunikaciji sa svojom publikom kroz glazbu. Remiksirajući najnovije singlove svojih drugih dnb kolega s vlastitom produkcijom, publici prenosi fuziju hi-tech zvuka neurofunka i žestokog technoid stila.
Ovisno o feelingu, možda se poigra i s lakšim liquid ritmom, dubstepom, breakbetom ili ga vaša vibra okrene na pokoju stvar techna i/ili housea.

Od 23 i 30 h atmosferu će zagrijati ekipa DirtyBeatz-a (Pro, T-live, Leeks, Matz) & Kula (Vubass)
Ulaznice na vratima kluba 35 kn

Više info na:
https://www.facebook.com/JadeSounds


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*