how many mg in xanax pill generic xanax xanax side effects last

chemicals in tramadol tramadol online pharmacy tramadol paracetamol e ibuprofeno

ambien cr otc buy ambien online ambien mg strengths

online pharmacy ambien overnight order ambien what does smoking ambien do

symptome de sevrage xanax buy xanax xanax g3721 blue oval

tramadol 37.5 mg street value tramadol 50 mg tramadol a schedule 4 drug

hair follicle test phentermine phentermine 37.5mg can phentermine affect your mood

azithromycin valium buy valium valium druppels

can you take celexa with ambien buy ambien online ambien dosage kids

hallucinations caused by ambien buy ambien ambien vs lunesta long term

Dvostruka rockabilly pržiona

17.11.KSET ZAgreb
KSET će ugostiti dva iznimna imena pomalo zapostavljenog glazbenog pravca, The Hillbilly Moon Explosion i Psycho Mutants.

The Hillbilly Moon Explosion su rock’n’roll fantazija izrasla iz male underground/rockabilly scene matičnog Züricha. Zahvaljujući prepoznatoj kvaliteti i osebujnosti, bend bilježi godine gostovanja, poziv (odbijen) za sudjelovanje u švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije, suradnju sa Scorseseom i više značajnih glazbenih imena, veliku europsku turneju s Jeffom Beckom…

Prve demo snimke stvaraju krajem 1998, no debitantski album Introducing The Hillbilly Moon Explosion izlazi tek 2002. Rock’n’roll 1950-ih s primjesama svačega, od tugaljivosti bluesa i hillbillyja do garage punk energičnosti i nemilosrdnog psycho/rockabilly basa stopljene u prepoznatljivu različitost, zadržat će The Hillbilly Moon Explosion do danas.

Drugi studijski album Bourgeois Baby (2004) donosi opet osobiti rock’n’roll, malo countryja, malo mamba, malo bluesa i nezaustavljivo rastući broj obožavatelja koji ih prate na sve češćim gažama i žele još! Tako i nastaje By Popular Demand (2005), kolekcija rijetkih i live stvari koje je bend svirao od 1999-2005, a koje se nisu našle na prva dva albuma.
All Grown Up (2007) sniman je u San Diegu (Soil of the South Studio) kod producenta, rock-kolekcionara, zaljubljenika i majstora analognog zvuka Marka Neilla, a na njemu gostuju Eddie Angel (Los Straitjackets), Archie Thompson (Ray Charles Orchestra), Craig Packham i sam Neill (The Unknowns).
U Zagrebu će predstaviti najnoviji album, Buy Beg or Steal (2011), snimljen u Goldtop studiju u Camdenu u Londonu, čiju produkciju potpisuje Greg Townson iz The Hi-Risersa, a od trinaest stvari s njega svakako najviše pažnje privlači singl My Love For Evermore, mračna psychobilly balada, u kojoj se Emanueli u duetu pridružuje Spark Phillips Sparky iz Demented Are Go.

Kultni mađarski bend Psycho Mutants mogu se opisati kao kombinacija Johnny Casha, Nick Cavea i Pulp Fictiona, odradili su preko 120 koncerata i nekoliko festivala. Energični, spontani i originalni na stageu, preporuka su svakom ljubitelju žanra.

Ulaz se otvara u 20h. Ulaznice po 50 kn su u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i KSET-u po cijeni od 50 kn, na ulazu 70 kn.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*