Odgođen koncert Guns N’ Roses

Guns N' Roses ZagrebKoncert Guns N’Roses najavljen za 20.06. odgađa se za jesen, javljaju organizatori. O novom terminu, ukoliko do njega dođe prenijeti ćemo informaciju čim bude objavljena.

“Gunsi” su nakon izdavanja ChineseDemocracy, na koji se btw. čekalo više od 10 godina konačno krenuli na europsku turneju na kojoj će obići 10-tak gradova među kojima je i Zagreb. Na turneji uz stvari s Chinese Democracy sviraju svoje najveće hitove.
Guns N Roses su krajem 80-tih i početkom 90-tih svojom glazbom u kojoj su povezali rock, blues, punk i heavy metal postali planetarno popularni, a osim uspješnim albumima, privlačili su pažnu spektaklularnim koncertima, skandalima i tučnjavama.

Njihov album iz 1987. godine, Apetite For Destruction i danas nalazi na listi najprodavanijih debitantskih albuma na svijetu, dok su se Use You Illusion I i II (1991.) prodali u višemilijunskim nakladama. Uslijedio je Spaghetty Incident (1993.) koji je osvojio kritičare ali ne i publiku a na novi album Chinese Democracy fanovi su čekali sve do 2008. godine.
Do sada su ukupno prodali više od 100 milijuna albuma te je samo na europskoj turneji 2006. nastupao ispred više od 700.000 obožavatelja.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*