INVAZIA – party review

Izuzev trans floora, koji se preselio neposredno prije početka događaja, može se reći da je prošle subote u šumici nedaleko od Zagreba, napravljen jedan od boljih open air evenata ove godine, i to za džabe.

invazia techno industrial

Glavni floor je okarakteriziaro solidan razglas i još bolja mjuza koja je samo rijetko odlutala u smjerovima koji nisu vezani uz predznak “industrial”. Posebne pohvale Mimiju i Teu za interpretaciju tehna bez podlijeganja trendovima, gosti iz Španjolske su također odradili kvalitetne svirke, sve u svemu lineup bez greške.
Mali floor, iako je dovukao dosta mladeži i praktikanata kojekakvih nervnih stimulansa, bio je baš takav – za decu. Shpicice od hitova i kvazi-hitova tehna, hausa, elektra i sveg izmedju dovodile su me eventualno do toaleta, tj najbližeg drveta u šumici. Od ostale party infrastrukture nedostajao je najavljeni šator s hranom, no dva šanka su zadovoljila da se do napitaka dođe bez veće gužve. Što se posjećenosti tiče, procjena je do 1500 ljudi. Za karlovačku ekipu ovo je odlično mjesto, udaljeno tek 20-ak minuta autom, pa se može nadati da će se tamo uskoro napraviti još nešto slično. Domagoj Šavor


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*