Mladi HDZ-ovci razbijali u River Pubu

mladež hdz demolirali razbijali nacisti ustaše Danijel Trupković Željko Goršić parole godač river pubEpilog rušilačkog pohoda karlovačkih članova Mladeži HDZ-a prilikom kojeg su uzvikivane nacističke parole, razbijan inventar i vrijeđani gosti i osoblje karlovačkog River Puba izbacivanje je mladog Željka Goršića iz stranke. Goršić je izbačen na izvanrednoj sjednici GO HDZ-a dok je za Danijela Trupkovića, gradskog vijećnika HDZ-a, zaključeno  kako se “nije nedolično ponašao”.

U noći s petka na subotu 20-ak alkoholiziranih članova Mladeži HDZ-a razbijala  i vrijeđala goste u popularnom karlovačkom okupljalištu River pub. Uz uzvike Ajmo, ustaše prijetili su utjecajnim ocem jednoga od njih i govorili da bi se “River pub” mogao zatvoriti, a konobari ostati bez posla. Vlasnik lokala Željko Godač rekao je kako je zvao policiju zbog divljanja i razbijanja po njegovu lokalu, ali da su se izgrednici razbježali prije nego što je policija stigla.

“Njih je bilo oko 25. Divljali su najmanje jedan sat”, rekao je, tvrdeći kako je prepoznao dvojicu čelnika Mladeži HDZ-a.  “Ne bih se čudio da mi u lokalu usljede inspekcije, ali ne želim šutjeti. Pet godina sam bio branitelj i o ovakvom ponašanju ne želim šutjeti”, kazao je vlasnik “River puba”.

Karlovačka policija također je potvrdila da su dobili dojavu o neredima no kad su došli na intervenciju, u lokalu nisu više nikog zatekli.

Saznajemo da su grupu predvodili Željko Goršić, sin zamjenika ministra obrane Željka Goršića i Danijel Trupković, predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a i član Predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini.

Gradska organizacija HDZ-a Karlovca na izvanrednoj sjednici donijela je odluku o brisanju iz članstva Mladeži HDZ-a Željka Goršića mlađeg zbog narušavanja ugleda HDZ-a. U priopćenju GO HDZ-a piše da “navedeni događaj nije bio ni približno tako dramatičan kako je to prikazano u javnosti”, te da se “gradski vijećnik HDZ-a Danijel Trupković, nije nedolično ponašao”. HINA

iz drugih medija:

večernji list

T-portal

Slobodna dalmacija


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*