Početak proslave rođendana Trip 2 Zion

Trip to Zion04.03.Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb 20:00- 02:00
Proslave rođendana Trip to Zion kolektiva počinju u kinu Europa u četvrtak 04. ožujka, 2010. od 20 sati izložbom flyera i fotografija s koncerata i klupskih događanja tijekom pet godina djelovanja.
Uz izložbu prikazan će biti i film Brain Damage Balkan’s Tour 2009. i selekcija izabranih video uradaka s koncerata i klupskih večeri u organizaciji Trip To Zion kolektiva u Transmeet TV produkciji.

PROGRAM

22:30 – BRAIN DAMAGE BALKAN’S TOUR 2009.
Francuski electro/dub duo Brain Damage oduševio je zagrebačku i hrvatsku publiku svojim energičnim nastupima već nekoliko puta.
Dokumentarni film govori o njihovoj posljednoj turneji po Sloveniji, Hrvatskoj i BiH iz veljače 2009.  Proputovati ćete s njima kroz Ljubljanu, Škofju Loku, Zagreb, Mostar, Sarajevo, Rijeku, Pulu i Zadar, te se upoznati s organizatorima i glazbenim aktivistima s tih područja, koji se svi unutar svojih društvenih konteksta već godinama i uporno bore za nezavisnu kulturu i pomicanje stvari prema naprijed, a pri tome dijele i veliku ljubav prema dub produkciji.

Ovom prigodom biti će najavljen i 8. Seasplash festival (Pula, 22.-25.07.2010.), koji će se također predstaviti s malim dijelom svojih arhivskih materijala.
Glazbenu podršku raditi će  DJ Jan Becele (Trip To Zion), Kingston Shop DJ-i Jin-San (Kingston), DJ Dr. Obi (Bamwise, Digitron SS) i DJ Meniga (Radikal Dub/Seasplash).
+ štand Kingston vinyl & CD shopa

Nakon otvorenja, proslava rođendana se nastavlja…
6. ožujak @ Masters, DUB TEMPLE, HORNSMAN COYOTE (SRB) meets DIGITRON SOUND SYSTEM (HR)
12. ožujak @ AKC Medika, PISTOLERO “Dancefloor Destroyer”: FAR TOO LOUD (Funkatech/UK), rezident DJs: Akira, Zmayo, Kirg
13. ožujak @ Močvara, GLAVNA VEČER PROSLAVE “Drum‘n’Bass eXplosion”

INTERLOPE (Expressillon/Jarring Effects, Fr)
RAHMANEE (Srb)
FILIP MOTOVUNSKI (Kingston sound/JungleXpeditions, Hr)
Trip to Zion DJ’ s
19. ožujak @ AKC Medika: DUBstep KLUB inna dub rave style, rezident dj’s w/ DUBBASSTARDZ (Hr)
26. ožujak @ AKC Medika: PSYEBANCIA predstavlja: XENOMORPH live (Gnostic records, D), MUZICA EX MACHINA live set (Hr), rezident DJs: FIDEL & LJEGBI


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*