3ple Dubble Trubble # 4

19.05. Fort Punta Christo, Štinjan
3ple Dubble Trubble # 4 je naziv partija za otvorenja sezone Seasplash Summer Cluba na Fort Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Na 2 pozornice Seasplash Summer Club floor i Grotlo floor nastupiti će Confusion crew- CFSN koji povodom 10. godišnjice imaju slavljeničku turneju, Seasplash Pula Crew (L Jay, Sheco, 207) koji ovime prebacuju svoj Showcase klubski program u Seasplash Summer Club, te dodatna lokalna podrška: King Shango Sound, DJ Kovach i Mmmeniga.

line-up

Seasplash Summer Club floor:
207
L JAY
SHECO
KING SHANGO SOUND
DJ KOVACH

Grotlo floor:
cfsn DJ’s
MMMeniga

Seasplash Summer Club druge godine za redom otvara svoja vrata kao prostor u kojem Seasplash i Pozitivan ritam u suradnji s Udrugom Punta Christo nastavljaju organizaciju društveno-kulturnih programa, koncerata, festivala, izložbi, dječjih programa, u razdoblju od kraja svibnja do kraja rujna.

Ovaj novouređeni multifunkcionalni vanjski i unutarnji klubski prostor nalazi se u okviru tvrđave Punta Christo sagrađene 1862. godine na istoimenom poluotoku u blizini Štinjana i Pule i nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Glazbenoj javnosti postaje poznata kao kolijevka Seasplash festivala, gdje su se održala prva dva izdanja (2003./2004.) i gdje će se održati ovogodišnje jubilarno 10. izdanje, a nakon što je ugostila Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, postaje popularna daleko izvan naših granica, posebice u Velikoj Britaniji, ali i u Skandinaviji, Australiji, Novom Zelandu, Japanu, Kanadi, SAD-u, oduševljavajući u globalu sve koji su je do sada posjetili.

Dokaz je to kako se uz dozu entuzijazma i puno rada ova nekad napuštena i zapuštena tvrđava, dio povijesnog i kulturnog nasljeđa iz doba Austro-Ugarske, pretvorila u atraktivan i koristan društveni prostor, postavši nezaobilazna destinacija za ciljanu publiku i specijalizirana događanja, upotpunjujući hrvatsku i europsku kulturno-turističku ponudu.

22-06h, 20 kn do/30kn nakon ponoći

Nadolazeća događanja Pozitivnog ritma 2012.

19.05. Otvorenje Seasplash Summer Club @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
21.05. Seasplash promo party @ Channel Zero, Ljubljana, Slovenija
01.06. DUBstepKLUB @ Medika, Zagreb
08.06. Dimensions & Slurp! launch party @ Klub K4, Ljubljana, Slovenija
09.06. Dimensions & Slurp! launch party @ Sirup, Zagreb
19. – 22.07. 10. Seasplash festival @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
02.08. Inner Terrestials (UK) @ Monteparadiso, Pula
03. – 04.08. Slurp! festival @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
10.08. Inner Terrestials (UK) @ Martinska festival, Šibenik
11.08. Fakofbolan @ Martinska festival, Šibenik
11.08. Inner Terrestials (UK) @ Udine, Italija
30.08. – 02.09. Outlook festival @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula
06. – 09.09. Dimensions festival @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*