Skunk Anansie na Mars Festivalu

Skunk Anansie Mars Festival Zagreb28.05. tvornica Jedinstvo / Močvara, Zagreb
Mars festival vraća se ove godine u novom i osvježenom izdanju, kao veliki jednodnevni tulum na 3 floora i s 20-ak izvođača. Festival pokriva širok spektar glazbe, a glavna atrakcija je nastup Skunk Anansie.

Uz Skunk Anansie Mars Festival pokrivati će širok spektar glazbe, od gitarske do modernih plesnih ritmova. Neki od izvođa tu su još Atlas Sound, Father, GD2D i The Orange Strips.

Glavna bina smještena je u dvorište Jedinstva, Dvorana Jedinstvo poslužit će kao drugi floor namijenjen isključivo elektronskoj glazbi, dok će Klub Močvara preuzeti ulogu trećeg floora.

Kao deadlineri festivala nastupaju Skunk Anansie kojem je ovo premijerni nastup u Hrvatskoj kao dio povratničke turneje, prve nakon 8 godina pauze. Jedan od najutjecajnijih britanskih bandova 90-ih godina prošlog stoljeća okupio se prošle godine uz Greatest Hits izdanje, a ove godine očekuju ih nastupi na najvećim europskim festivalima.

Atlas Sound je solo projekt Bradforda Coxa iz Deerhunter, čiji se prošlogodišnji album “Logos” našao na godišnjim listama najboljih izdanja gotovo svih inozemnih kritičara. Hrvatsku premijeru Atlas Sound imaju kao nositelji programa u Klubu Močvara.

Domaće snage, za sada, predstavljaju Father na svom prvom zagrebačkom nastupu s novim materijalom čija se objava očekuje početkom svibnja, GD2D (Good day to die) s također novim izdanjem koje u shopove i na internet slijeće idući mjesec, te labinski The Orange Strips.

Nova imena očekujte uskoro.

Limitirani broj ulaznica za zagrebački Mars festival po cijeni od 200 kn u prodaji će se pojaviti u ponedjeljak 08.03., a ta cijena vrijedit će do 22.03., nakon čega će ulaznice iznositi 230 kn. Na dan festivala cijena ulaznice biti će 270 kn.
Pretprodajna mjesta: Dallas shop Zagreb, Dancing Bear shop Zagreb, Dallas shop Rijeka.
Ostala pretprodajna mjesta biti će objavljena do kraja ovoga tjedna.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*