Student Day Festivalu smiješi se sjajna budućnost

Student Day FestivalOvogodišnji Student Day Festival u Rijeci jedan je od najboljih do sada. Najveći faktor tomu je činjenica da se cijeli događaj preselio s riječkog gata u napuštena skladišta Ex Port Delta, samo par stotina metara od gata.

Studenti diljem Lijepe naše došli su u Rijeku kako bi poslušali fenomenalni DJ set Penduluma, S.A.R.S., Darka Rundeka, Edo Maajku, Postolara Trippera uz ostale brojne strane i domaće izvođače. Novost je i da ove godine imamo sva floora; na main flooru su nastupili već spomenuti izvođači, dok se u zatvorenom dijelu mogao čuti drum ‘n’ bass i elektronika DJ-eva poput Filipa Motovunskog.
Ovaj događaj, koji je besplatan za sve posjetitelje privukao je, uz studente i pripadnike različlitih subkultura, a unatoč velikom šarenom mnoštvu nije imao zapaženih incidenata.

Osiguranje, hrana, piće, sveprisutni kemijski wc-i, ali i humanitarni karakter nisu nedostajali SDF-u. Naime, na posebnom se štandu skupljala pomoć (pretežito voda) za stradale u poplavama u Slavoniji.
Ako već niste, svakako posjetite sljedeći SDF u Rijeci koji bi se trebao organizirati također krajem završnih ispita ljetnog semestra kako bi se svi studenti kolektivno opustili.
Matea Lacmanović


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*