xanax buy Cleveland buy xanax online what color is generic xanax

buy zolpidem online Green Bay buy ambien zolpidem Fullerton

soma biología buy soma online soma double cross alfine

white xanax r180 buy xanax long pass drug test xanax

exercicios resolvidos de soma de vetores carisoprodol soma hurgada hotel imperial shams abu soma

generic ambien same buy zolpidem ambien online Henderson

purchase xanax Miami Gardens buy xanax is vicodin more addictive than xanax

ambien online us pharmacy buy ambien online how do you feel when you take ambien

taking ativan with valium buy valium valium 10mg vs klonopin 2mg

how long does soma show in urine test buy soma online no prescription çiftçiler yarışıyor soma izle

Guano Apes: Nikad ne bismo snimili album na njemačkom jeziku!

Guano Apes pula arenaNjemačka skupina Guano Apes, gostovala je ovo ljeto u Areni na prvom Arena Festu, gdje su dijelili pozornicu s Apocalypticom i Laibachom. Uoči nastupa s frontmenicom benda, Sandrom Nasić, porazgovarala je naša Matea Lacmanović.

Na koncertu su odsvirali nekoliko pjesama s novog albuma Bel Air, a ostatak vremena s kojim su raspolagali popunili su starijim hitovima poput Lord of the Boards, Open Your Eyes, Pretty in Scarlet.
Sandra nam je otkrila kako im je bilo naći se zajedno u studiju nakon osam godina, što misle o Puli i Areni, možemo li očekivati album na njemačkom jeziku i hoće li nastaviti solo karijeru ili se u potpunosti posvetiti Guanosima.

Vratili ste se u studio nakon osam godina stanke kako bi snimili novi album Bel Air. Jeste li imali kakvih poteškoća?
– Nismo imali nikakvih poteškoća. Svi su radili nešto svoje kroz ovih osam godina i prvi korak bio nam je odsvirati nekoliko starijih skladbi kako bismo vidjeli ima li i dalje kemije među nama. Nakon što smo odsvirali prvu stariju pjesmu, nismo se mogli prestati smijati. Mislim da naš bend ima posebnu kemiju kad je u pitanju glazba., rekla nam je Sandra.
Porijeklom iz Poreča, Sandra nam je otkrila kako je zadnji put bila u Areni kada je imala šest godina i kako tada nije ni sanjala kako će jednoga dana svirati u njoj. Nastup je bio posebniji jer joj ga je uveličala obitelj koja se nalazila među publikom, što je Sandra naglasila kad je majci posvetila završnu pjesmu Lord of the Boards.

Možemo li očekivati album na njemačkom jeziku?
– Prije 15-ak godina sam dobila isto pitanje od njemačkih diskografskih kuća, ali meni to nije nikad bila opcija. Uvijek mi je bilo lakše izražavati se na engleskom jeziku, zvučniji mi je. Njemački jezik je jako surov, što odgovara Rammsteinu jer je i njihova glazba surova i jaka. Možda napravimo pjesmu na njemačkom, ali album nikako.

Planirate li nastaviti solo karijeru?
– Otvoreni smo za sve opcije, imamo nekoliko dodatnih projekata, ali Guano Apes nam je velika beba i glavni projekt. Uvijek se bavim glazbom i imam nekoliko pjesama sa strane koje čekaju objavu, ali Guano Apes je prvo dijete.

Gitarist Henning Rümenapp rekao nam je kako danas svi imaju obitelji i kako ne mogu biti stalno na turneji. Na bend gledaju profesionalnije nego prije, što je objasnio sintagmom „profesionalna strast“.

Iznenađujuće, bubnjar Dennis Poschwatta je uspostavio odličnu komunikaciju s publikom i nije dopustio da ga statičnost instrumenta ograniči. Tijekom koncerta, znao je napustiti svoj položaj i približiti se publici, navlačiti majicu preko glave, plesati, podijeliti nekoliko setova palica za bubnjeve, uništiti bas gitaru Stefana Ude i na kraju odigrati igru s publikom.

Osvrt na cijeli festival možete pročitati na http://planetmagazin.net/arena-fest-2011/
Galerija slika: https://picasaweb.google.com/116043080004802772613/ArenaFest2011

Fotografije: Francesca Delbianco


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*